INKOOP: uw diepvries voorraad partijen aanbieden

U wilt niet blijven zitten met levens-middelen die niet meer geschikt zijn voor verkoop in uw gebruikelijke markt. Of het nu is vanwege voorraadwissel, faillissement, schade of productie-afwijkingen, het neemt kostbare ruimte in beslag. Om van inkomstenderving niet te spreken. Dus wilt u zo snel en gunstig mogelijk van deze restvoorraad af.
Froozzoo koopt deze stocklots en restpartijen diepvries levensmiddelen op. Producten van prima kwaliteit een goede bestemming geven en daarmee voedselverspilling voorkomen, is onze bijdrage aan een duurzamere wereld. Lees meer over onze bedrijfsvisie.

Al uw partijhandel snel opgekocht

Laat ons weten waar u mee zit. Door ons grote netwerk van winkeliers, marktverkopers, producenten en andere afnemers kunnen wij uw partijen altijd inkopen. Na uw akkoord op onze prijs halen wij uw overtollige voorraad met onze eigen transport- en opslagcapaciteit snel op.

Heeft u bevroren producten, partijen vlees of andere restvoorraden aan te bieden aan onze afdeling inkoop? Neem direct contact op en ontvang een passend bod.