Opkoop van partijen levensmiddelen uit faillissement

Bij een faillissement waar voorraden levensmiddelen deel uitmaken van de boedel is maar één ding belangrijk: zo snel mogelijk de bruikbare voorraad laten opkopen. Alles om nog zoveel mogelijk inkomsten te genereren en derving te voorkomen. Partijen diepvrieslevensmiddelen uit een faillissement verkoopt u snel en gunstig aan Froozzoo. Omdat we in heel Europa afnemers hebben, kunnen we complete partijen opkopen en volgens afspraak en regels doorverkopen.

Gespecialiseerd in levensmiddelen

Froozzoo is ervaren en deskundig in het opslaan en distribueren van partijen levensmiddelen, met name diepvriesproducten als pizza, ijs- en patisserieproducten. Met 3 distributiecentra zijn wij in staat om snel en ook voor langere tijd goederen op te slaan. Wij nemen u alle zorgen op het gebied van transport, op- en overslag uit handen. En betalen direct.

Heeft u een partij levensmiddelen te koop uit een faillissement? Neem direct contact op voor een goed bod.

Inkoop van restpartijen levensmiddelen uit faillissement

Levensmiddelen hebben een houdbaarheidsdatum, dus u heeft geen tijd te verliezen. Na uw aanvraag handelen we de aankoop spoedig met u af. Dat lukt ons dankzij goed en snel inzicht in de kwaliteit van de producten. Bovendien beschikken we over:

  • Eigen transport
  • Eigen diepvriescapaciteit
  • Kennis van nationale en internationale wetgeving

Wilt u weten of wij uw voorraad of restpartijen na faillissement kunnen overnemen? Bekijk nu ons inkoop aanbod.

Onze visie: verspilling voorkomen

Voedselverspilling is een van de grootste bedreigingen van onze aarde. 30% van de totale voedselproductie voor menselijke consumptie wordt verspild. In Europa gooien we per persoon jaarlijks maar liefst 95 tot 115 kilo eten weg. Met onze diensten dragen we graag bij aan minder verspilling. Een duurzamere wereld waar ook de generaties na ons van kunnen genieten. Lees alles over onze visie.

Restpartijen uit faillissement laten opkopen?

Wij helpen u graag met het aankopen van uw voorraden of restpartijen. Dus heeft u een opkoper van restpartijen uit een faillissement nodig? Maak dan eens kennis met ons of informeer direct naar onze mogelijkheden.